Burger Bar - Reşitpaşa

Cuma akşamı aslında Köşebaşı'na gitmek için sözleştiğimiz arkadaşlarımız ile İstanbul trafiğinden dolayı buluşma saati sarkınca yol üstünde BURGER BAR'a gittik. Dediler ki hamburgeri müthiş, millet Yeşilköy'den geliyor biz de denemeye karar verdik. Reşitpaşa'dan sahile inen dik yokuşun kenarında epi topu 20 m2 lik en fazla 25-30 kişinin oturabileceği bir mekan. İçerde mini bir bar ve 4-5 tane masa var. Mönü tamamen hamburger üzerine kurulu. Etler aşağı katta pişiyor bu yüzden koku problemi yok. Gelelim yemeklere.
Mekanın farkı şu; cheeseburger ya da hamburger çeşitlerinden bir tanesini seçiyor et dışında kullanılacak tüm malzemeyi kendiniz belirliyorsunuz. Ben sosları denemek istediğim için mini hamburgerlerden istedim. Her birinin içine ekstra maliyetine katlanıp farklı soslar tercih ettim. Avocado ve Cafe de Paris sosları Blue Cheese sosu ile yarışamayacak kadar zayıftı. Hamburger eti tek kelimeyle muhteşemdi. Yanında patates kızartması veriliyor fena değil. Fiyatları 15 TL'den başlayan hamburgerlerin lezzeti iyi olmasına iyi ama porsiyonları hiç doyurucu değil malesef. Bu yüzden karın doyurmak biraz pahalıya geliyor. Eve servis yapıldığını da öğrendik. Mekana sık sık gelip bilimum türevleri deneyen arkadaşlarımızın önerisi;
Original Cheeseburger köz biber, sote mantar, karamelize soğan ve zeytin sosu. Dört kişi birer de bira içtik karnımızı 112 TL'ye doyurduk!
Buger Bar: 0212 229 92 78
Tuncay Artun Cad. No:133/A-B Reşitpaşa/Sarıyer
http://www.burgerbar-tr.com/

GBK - Kanyon: http://www.gezmecegormece.blogspot.com/2010/04/gbk-kanyon.html

0 yorum: