Mönüsünde 60ın üzerinde pizza türevi barındıran ünlü italyan restoranının Türkiye'deki ilk ve tek şubesi...
Biz görev icabı gittik. Görev icabı olunca şefin en yetenekli olduğu pizzaları, salataları, penne ve tatlıları deneme fırsatımız oldu.
Girişte büyük bir barı var restoran yaklaşık yüz kişiye aynı anda servis verebilecek kapasitede. Pizzalar taş fırında pişiyor. Mekan loş, ortam rahat, şık şıkıdım takıştırmaya gerek yok.
Ben en çok dört peynirli pizzası (kuru değildi) ile kavurmalı pizzasını (tam bizim ağız tadımıza göre) beğendim. Somonlu ve bol permesanlı penne de bence dehşet güzeldi. Şefin öve öve bitiremediği Tiramisu'yu beğendim dersem yalan olur ama genel kanı iyi olduğu yönündeydi.
Geniş şarap mönüsü ile pizza& şarap keyfi için ideal. Fiyatlar Kitchenette kıvamında.
Park problemi yok. Girişte otel valesine bırakıp fişinize Piola kaşesi vurdurursanız otopark parası da ödemiyorsunuz zaten otelin hemen yanında çok katlı otopark da mevcut.
0 yorum:
Yorum Gönder