Yeniköy - Tribeca

Yeşillikler içindeki arka bahçesinde keyifle bir öğlen yemeği yedik. Bahçe çok çok büyük değil ancak ahşap dekorasyonu ve beyaz rengin egemen olduğu oturma gruplarıyla son derece zarif bir ortam. Sahipleri belli ki müşterinin keyifli vakit geçirmesine özen gösteriyor; masalar geniş aralıklı yani sağınızda solunuzdaki gruplar ile karışma ihtimaliniz yok.

Tribeca'nın bagelları ünlü. Sabah kahvaltısından akşam yemeğine 14 farklı çeşit bagel alternatifi var. Yemeklerin servis biçimi son derece şık. Fiyatları için ucuz diyemem ana yemek ve içeceğe 20-25 TL harcamanız gerekli. Ve fakat bahçesindeki eşsiz ortama ve sakinliğe değer.
Yeniköy Shell'i İstinye'ye doğru geçip Volkan Gıda'nın yanından dönünce hemen solunuzdaki ikinci bina. 50 metre ilerde sağ tarafta bir otopark da mevcut çok sıkışılırsa buraya da park edilebilir.
Kahvaltı tabaklarının da çok meşhur olduğunu öğrendim. Önerenler "diner" tabağının denenmesi konusunda ısrarcı çıktılar. Arkadaş gruplarıyla gidilebileceği gibi çoluk çocuk da tercih edilebilir. Bana Ankara'da üniversite yıllarımın geçtiği Kafemiz'i hatırlattı. Gerçi salatalarını demedim ama özellikle o keyfi özleyen Ankaralılara önerilir.

0 yorum: