Art Cafe - Hansel ve Gratel'in bol kremalı pastadan evleri burada!!!

Küçücük ve sade bir mekan Art Cafe ancak m2 nin aksine ortaya çıkardığı lezzetler şahane...Biz en çok sıfır yağlı pastalarından tercih ediyoruz. Favorimiz ise çilekli   PİNOLİ  birazcık pahalı ancak %100 memnuniyet garantili. Daha sektiğini görmedim. Özsüt, Mado, Karafırın'ın pastalarını benim gibi hiç beğenmeyenlerdenseniz bu pastayı mutlaka denemelisiniz. Öte yandan müdavimleri oldukça fazla tahminimce zira bu pasta için önceden rezervasyon yaptırmalı ya da arayıp check etmeden gitmemelisiniz.
Pinoli annenizin ev kremasından muhteva ediyor. Kremanın rengi de zaten sarımtırak. Üstelik bu krema pastanın her santimetrekaresinde hissedilecek. Badem ve fındıktan yapılmış ince kurabiye plakaları pastanın iskelesini oluşturuyor. Pastanın içi komple çilek ya da şeftali ve krema dolu.
Eğer pastadan kalmamış ise ve vakit varsa sizin için hale gidip, meyve alıp, pastadan hızlıca üretebiliyorlar. Eğer siz gidemezseniz adrese teslim ediyorlar. Ve adreste olmayıp parayı da ödeyemezseniz hesap numaralarına havale/eft yapabiliyorsunuz üstelik sizi iki de bir arayıp sıkıştırmıyorlar.
Böylece verilen her kuruşa da değiyor...
Galiba acıkmışım...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

havale/eft şahsına münhasır insanlara yapılan bir uygulama... :)