D-Gym Sports Center- Maslak

D-Gym Sports Center Maslak'taki Doğuş Power Center'ın içinde. Bilgi almak için geçenlerde gittik. Son derece geniş bir alana kurulu. İçeride Kitchenette 'in eski işletmecisi tarafından işletilen ve tarz olarak da son derece benzeyen bir kafe var. Üye olmayanlar da buraya gidebiliyor. Mekan pek bilinmediği için kimsecikler yoktu fakat gazeteciler tarafından pek iyi biliniyor olmalı ki tek gördüklerimiz gazetecilerdi.
Makineler son model, son derece fazla alternatif var. Tüm kardiyo aletlerinde kendi TV sistemi mevcut. Aletlerin tutma, sırt ve oturma bölgelerinde özel bir madde kullanılmış beş yıl boyunca bakteri üretmiyormuş. Salonun soyunma odaları tertemiz. Dolapları günlük de kiralayabiliyorsunuz yıllık da. Extra ücretini verirseniz kirli eşyalarınız yıkanıp ütülenip dolaplarınıza tekrar yerleştiriliyor. Son derece güzel bir SPA ve masaj merkezi var. Cilt bakımı için üye olmanıza gerek yok ancak SPA ve masaj için üye olmanız şart. Bu hizmetler pek tabi extra. Bir gün kadınlara bir gün erkeklere açık hamamı var dileyene kese hizmeti de veriyor. Üst katta mini minnacık altını çiziyorum ufacık bir havuzcuk var. Ankara'daki meydan havuzları kadar!
Burası antreman havuzuymuş. Sadece 2 kulvar mevcut ve  içerisi inanılmaz sıcak ve havasız ki diğer mekanlar için özel bir havalandırma sistemine epey bir para dökülmüş. Havuz kenarında solumanız imkansız. Zaten havuzda yüzülmesin diye yapılmış gibi...
Fiyatlarına girmeyeceğim. Acaip pahalı değil. Sabahları 6:30 da açılıyor 10:30 da kapanıyor. Mekana 6 ayda 750 kişi üye olmuş. İddia edildiğine göre herkesi kabul etmiyorlarmış. Nasıl redettiklerini pek anlamadım ama bir eleme sistemleri varmış. Gerçi biz karşı komşuyu spor yaparken içerde gördük.
Bir de Mustafa Sandal hocasıyla çalışıyordu. Bir sürü de gazeteci görünce ve buranın Doğuş Gruba ait olduğunu da hatırlayınca NTV'nin gece güzellerinin burada spor yapıyor olduğuna 1'e 10 bahse girerim.Benim koca pek bir heyecanlandı valla...

DARÜŞŞAFAKA GYMNASIUM SPORTS CENTER:
http://www.gezmecegormece.blogspot.com/2010/04/darussafaka-gymnasium-sports-center_07.html

0 yorum: